Jaké šperky zvolit na vánoční večírek

Vánoční večírky jsou ideální příležitostí k vyzdobení se šperky, které podtrhnou vaši eleganci. Sady šperků jsou skvělou volbou, protože nabízejí perfektní kombinaci náhrdelníku, náušnic a náramku, které dohromady tvoří harmonický celek. Při výběru šperků pro vánoční večírek můžete zvolit klasické a elegantní kousky, které se snadno kombinují s různými outfity.

 

Tipy na výběr šperků pro vánoční večírek:

  1. Elegantní náhrdelník: Vánoční večírky si zaslouží něco speciálního. Volte náhrdelník s jemnými detaily, který zdobí váš dekolt a přidává nádech luxusu.

  2. Náušnice s třpytkami: Proč nevybrat náušnice s křišťály nebo třpytkami? Tyto kousky přidají do vašeho vzhledu jiskření a připomenou atmosféru vánočních svátků.

  3. Náramky ve svátečním stylu: Dopřejte svému zápěstí něco výjimečného. Zvolte náramek s drobnými přívěsky nebo ozdobnými detaily.

  4. Sady šperků: Pokud si nechcete lámat hlavu s kombinováním jednotlivých kousků, sáhněte po sadě šperků. Tyto sady jsou pečlivě vybrány tak, aby spolu dokonale ladily.

  5. Barvy podle outfitu: Zohledněte barvy vašeho vánočního outfitu. Klasické barvy, jako je červená, zelená nebo zlatá, jsou v této době roku vždy stylové.

  6. Jednoduché kousky pro minimalistky: Pokud preferujete jednoduchý a minimalistický styl, zvolte decentní šperky, které dodají eleganci bez zbytečného výrazu.

  7. Přizpůsobte podle dress codu: Uvědomte si dress code akce. Pro formální večírky volte sofistikované kousky, zatímco pro přátelské setkání můžete být trochu kreativnější.

 

Náš TIP:

  • Pro Výstřih ve tvaru "V" - zvolte krátké náhrdelníky
    Zdůrazněte tak linii výstřihu.

  • Pro Kulatý výstřih: - zvolte náhrdelníky s výrazným visícím kamenem
    Prosto kolem kulatého výstřihu můžete dobře vyplnit náhrdelníkem s výrazným kamenem na popruhu.

  • Hluboký Výstřih - zvote delikátní řetízky s visícím kamenem
    Hluboký výstřih lze zdůraznit tenkým řetízkem s několika drobnými visícími kameny.
  • Pro výstřih v podobě čtverce - zvote kratší náhrdelníky s větším kamenem
    Čtvercový výstřih tak náhrdelníkem s výrazným, větším kamenem vyvážíte.
  • Hluboký výstřih na zádech - zvolte šperky s visícími řetízky
    Pro výstřih na zádech si vyberte šperky, které budou jemně viset a ozdobí výstřih i zezadu.

 

nhrelniky-dle-vystrihu

 

Výběr šperků pro vánoční večírek by měl reflektovat vaši osobnost a styl. Přesto si vždy zkuste zachovat rovnováhu mezi elegancí a vlastním vkusem. Sady šperků jsou skvělým řešením, protože usnadňují vytvoření vkusného a vkusného vzhledu. Takže jděte do toho, vyberte si ty pravé šperky a rozzářte vánoční večírek ve svém jedinečném stylu! ✨🌲

 

Mohlo by vás zajímat:

Vhodné doplňky na párty a letní festivaly

Zlaté nemusí být všechno: Proč se zaměřit na stříbrné šperky

Co nesmí chybět ve vaší šperkovnici

 

Sledujte nás na Facebooku i Instagramu.