Trendy plesové sezóny v roce 2024

1. Šperky, které září:

Přestože se plesová sezóna každý rok vyvíjí, jedna věc zůstává konstantní – šperky jsou neodmyslitelným dopňkem. V roce 2024 sledujeme trend směrem k výrazným a unikátním kouskům. Drahokamy a nádherné kovy jsou na vrcholu popularity, ať už se jedná o náhrdelníky nebo náramky.

 

2. Elegantní soupravy šperků:

Přestože jsou výrazné kusy stále v kurzu, elegantní soupravy šperků zažívají svůj comeback. Jemné náhrdelníky, doplněné náramky a náušnicemi, nabízejí sofistikovaný vzhled, který se hodí k různým plesovým stylům.

 

3. Náhrdelníky a korunky do vlasů:

Vlasy jsou klíčovým prvkem každého plesového looku. Náhrdelníky a korunky do vlasů se stávají neodmyslitelnou součástí trendy vlasových doplňků. Krystaly, perly a decentní kovové detaily dodávají vlasům nádech luxusu. Využít můžete samozřejmě i spony a čelenky, ty z kurzu nevyjdou nikdy!

 

plesova-sezona3x

 

4. Špendlíky a řetízky k lodičkám:

Stylizace obuvi je pro plesovou sezónu v roce 2024 klíčovým prvkem. Špendlíky a řetízky k lodičkám se stávají nejen praktickým řešením pro upevnění bot, ale také stylovým akcentem, který přidává do outfitu další vrstvu elegance.

 

plesova-sezona1x

 

5. Ramínka ze šperků na šaty:

Pro ty, kteří hledají inovativní způsoby, jak zdůraznit plesový outfit, jsou ramínka ze šperků tou pravou volbou. Vytvářejí originální a jedinečný vzhled, který okouzluje a přitahuje pozornost.

 

plesova-sezona2x

 

V roce 2024 plesová sezóna nabízí pestrou paletu trendů ve světě šperků. Bez ohledu na to, zda si vyberete výrazné nebo jemné kusy, klíčem je vyjadřovat svůj osobní styl a být odvážný v kombinaci doplňků. Sledujte tyto trendy a připravte se na nezapomenutelnou plesovou sezónu plnou elegance a lesku!

 

Mohlo by vás zajímat:

Vhodné doplňky na párty a letní festivaly

Zlaté nemusí být všechno: Proč se zaměřit na stříbrné šperky

Co nesmí chybět ve vaší šperkovnici

 

Sledujte nás na Facebooku i Instagramu.