I v zimě jsou šperky základním doplňkem

V chladném počasí se často stává, že šperky odložíme a přestaneme je nosit. Pod silnou vrstvou oblečení je stejně nevidíte. Pokud si však vyberete vhodné šperky, můžete je klidně nosit i v zimě na hustý rolák nebo pod vlněnou teplou čepici.


Jaké šperky nosit v zimě?

Jemný řetízek, tenčí prsteny nebo decentní náramky pod tlustým svetrem zaniknou a jsou sotva viditelné. Tomuto problému se můžete vyhnout, pokud sáhnete po masivnějších špercích. Nebojte se, nemusíte kupovat nové šperky hned a přemýšlet o tom, jak je budete kombinovat. Můžete si vybrat jeden ze šperků, abyste získali sadu dokonale odpovídajících šperků.


Prsteny

Silnější stříbrné prsteny nebo prsteny s větším kamenem budou také vidět zpod kabátu s dlouhým rukávem. Stejný efekt získáte, i když máte více menších prstenů, ale není to praktické a raději investujte do jednoho nebo dvou silnějších.


Náhrdelníky

Na tlustém svetru, tenčí řetízek zanikne, ale pokud sáhnete po delším náhrdelníku s tlustšími oky, určitě si povedete dobře. Náhrdelník se tak stává nezaměnitelným šperkem a přitahuje pozornost. Může být doplněn vhodným přívěskem.

nahrdelniky-zima


Náramky

Přesně totéž platí pro náramky. Silnější a masivnější stříbrné náramky zaujmou a nelze je přehlédnout. Můžete je také použít, pokud máte místo silnějšího prstenu pouze tenčí prsten.

 

naramky_zima


Náušnice

Čepice stažená do uší zakrývá všechny malé náušnice. Proto se v zimě nebojte sáhnout po nápaditých náušnicích různých tvarů (visících nebo kruhů). Mohou mít také jasné a sité barvy, které budou odpovídat vašemu oblečení.


Brože

Brože jsou šperky, které můžete nosit nejen na halenkách, bundách nebo šálách, ale také na zimních kabátech. Tento typ šperků dokonale vyniká na jednobarevném kabátu a nelze je přehlédnout. Je to nejen elegantní šperk, ale také praktický pomocník. S broží můžete připnout šátek, který je součástí zimního oblečení.