Jaké jsou podzimní trendy v módních doplňcích?

Podzim je tady a s ním i nové trendy v oblasti oblékání. Nový módní trend se týká nejen oblečení, ale i doplňků. A na to se zaměříme. Výběr správného doplňku je často náročnější než výběr celého outfitu.

Módní trendy letos na podzim nesou něco z pandemie, kdy jsme si zvykli na pohodlné, ležérní oblečení z měkkých materiálů. Důraz je kladen také na barvy. Zapomeňte na odstíny hnědé a tmavší barvy a oživte toto období veselými a odvážnými barvami a dokonce i vzory.

 

Vyberte si ty správné šperky

Pokud jste také chtěli novou letos na podzim novou kabelku, boty nebo šperky, dopřejte si je. Pokud jste však sáhli po barevném a vzorovaném oblečení, může být problém s doplňky. Zvláště pokud jde o šperky. K tomuto stylu oblečení se hodí méně nápadné šperky. Nejvhodnější jsou stříbrné šperky, které přitahují pozornost svým leskem, ale zároveň nepřebijí celkový styl oblečení.

Ačkoli podzim je chladnější čas , kdy dáváme přednost kabátům, bundám nebo sakům, nemusíte zapomenout na náramky. Ať už sáhnete po decentním stříbrném řetízku nebo se rozhodnete pro náramek s perlami, který vám připomene vaši dovolenou, je na vás.

 

poszimni-trendy

 

Sady šperků

Víte, jaký náramek kombinovat s náhrdelníkem a jaké náušnice si k nim vzít? Nejprve byste si měli vybrat šperky z jednoho materiálu. Nekombinujte zlato se stříbrem. Pokud sáhnete po stříbrném náramku, je to určitě stříbrný prsten a náušnice, ke kterým se hodí. Nejlepší věc, kterou můžete udělat, je koupit sadu šperků. Sada může obsahovat buď náhrdelník a náušnice, ale také prsten a náramek. Každopádně dostanete šperky, které dokonale ladí nejen mTateriálem, ale také se vzory.

Sady z bižuterie jsou vhodné jak pro příležitostné nošení, tak pro slavnostní příležitosti. Nevěsty, které hledají honosné, elegantní a okouzlující šperky pro svůj velký den, si také přijdou na své. Můžete si také vybrat šperky se zirkonem, perlami nebo zdobením do posledního detailu. Pro běžné nošení si můžete vybrat sadu šperků s jednodušším zdobením.