8 tipů na doplňky, které vás nezruinují a budou vypadat luxusně

8-tipu-na-modni-doplnky-levne

 

Večírky, firemní párty, ples nebo jen romantická večeře v páru vyžadují nejen elegantní šaty a účes, ale také luxusní šperky, za které nemusíte utrácet stovky nebo tisíce korun. Pokud víte, kde hledat, můžete vypadat luxusně.

 

1. Ozdoby do vlasů

Vlasy jsou korunou krásy každé ženy. Elegantní účesy lze zdůraznit vhodnou ozdobou do vlasů. Čelenky, spony, hřebeny nebo vlásenky s ozdobami učiní každý účes zvláštním. Nevěsty si přijdou na své. Svatební ozdoby do vlasů, korunky nebo čelenky jsou ideálním doplňkem pro každou nevěstu.

 

2. Náramky

Luxusní náramky s bezbarvými nebo barevnými zirkony vás budou stát jen pár korun. Ale jsou k nerozeznání od diamantů. Zircon je nejlepší náhrada za diamant. Takže pokud hledáte něco lesklého, luxusního a elegantního, nemusí vás to stát celou nemovitost.

 

3. Náušnice

Pravdou je, že elegantní náušnice jsou ty visící. Prodlužují vám krk, změkčují obličej a rozjasní váš obličej. Při jejich výběru si dejte pozor. Nemusí vám viset přes ramena, a přesto mohou podtrhnout vaši jemnou eleganci.

 

4. Brože

Pokud si myslíte, že brož je jen klenot z masivního drahokamu ve zlatě, mýlíte se. K dispozici jsou také postříbřené nebo pozlacené brože, které oživí váš outfit. Dávají mu nádech ušlechtilosti a elegance. Je dobré porovnat brože se zbytkem šperků, které máte. Můžete také použít šátky s vhodnou broží.

 

5. Náhrdelníky

Tajemství náhrdelníků je, že si jich všichni hned všimnou. Přitahují pozornost, a proto je důležité vědět, co si vybrat. Slavnostní večírky a plesy vyžadují robustnější lesklé náhrdelníky. Ale pokud sáhnete po výraznějších náušnicích nebo broži, je lepší zvolit jemnější náhrdelník.

 

6. Prsteny

Někdy je méně více. Místo mnoha kroužků je lepší sáhnout po jednom – dvou, což podtrhne celkovou eleganci outfitu. Prsteny by se měly shodovat se zbytkem ostatních šperků. Pokud máte náramek vyrobený z modrého zirkonového kroužku, měl by mít také modrý zirkon, nebo by měl být bez kamene.

 

7. Řetízek na nohu

I když se může zdát, že řetízek na nohu patří na pláž, zkuste kombinovat tento šperk s elegantními lodičkami. Řetízek s jedním nebo více lesklými kamínky bude elegantním doplňkem každé dámy.

 

8. Módní doplňky

Hledáte něco, čím se odlišíte od ostatních? Možností je několik, elegantní fascinátor, spona na šátku či zlaté nebo stříbrné tetování na obličeji. Můžete se tak odlišit od davu.