Nechte se inspirovat šperky a bižuterií z trendů pro podzim-zima 2017

Rádi byste svému vkusu přizpůsobily, milé dámy, také šperky a různou bižuterii? Šly s dobou a neuniknul vám žádný nový trend sezóny? Pojďte se inspirovat.

 

Nechte se inspirovat šperky a bižuterií z trendů pro podzim-zima 2017

Už jste se nechaly inspirovat módou pro podzim a zimu a přizpůsobily trendům celý svůj šatník? V tom případě je čas podívat se také na to, jaké trendy letí pro roční období podzim, zima 2017 mezi šperky a bižuterií.

Čas vyměnit staré kousky za nové a oživit svojí šperkovnici nebo se také naučit správně kombinovat šperky a bižuterii, které již máte. A je se opravdu na co těšit!

 

Když minimálně, tak jednu náušnici nebo více

Trendům mezi šperky a bižuterií začal vládnout minimalizmus, a to platí i pro náušnice. Nejen, že jsou in drobné až nenápadné dizajnové prvky pro tento druh šperků a bižuterie, ale dokonce si můžete pořídit náušnice pouze na jedno ucho. Skvěle se tento styl nechá zkombinovat s vaším účesem, když si svoji hřívu upravíte pouze na jednu stranu a na té druhé necháte vyniknout právě tento dokonalý šperk. Hned bude poznat, že trend v podobě jedné náušnice patří k vašemu dokonalému outfitu. A pokud vám přece jenom jedna náušnice nestačí, tak se můžete nechat inspirovat street stylem a ušní lalůček vyzdobit dalšími náušnicemi buď podle počtu dírek, nebo zvolit náušnice, na které dírky nepotřebujete. Takže klidně dvě až tři a nejlépe v minimalistickém stylu.

 

Nenápadné, ale vrstvené

Dalším trendem, který letošnímu podzimu a zimě vládne, jsou náhrdelníky v málo přehnaném stylu. To znamená, že žádné robustné s velkým množstvím kamenů, ale nenápadné, jemné, jednoduché a třeba doplněné o drobné přívěšky. Pokud máte pocit, že by se ta jemnost na vašem krku ztratila, a přece jenom máte rády něco víc výrazné, tak abyste zůstaly u trendů a zachovaly minimalistické prvky, můžete si jemné náhrdelníky na svůj krk navrstvit. Něco ve smyslu, proč dát přednost pouze jednomu náhrdelníku, když jich mám více? Více jednoduchých a jemných šperků v podobě řetízků, náhrdelníků se nechá spojit a klidně můžete svůj krk vyzdobit dvěma až třemi kousky. Dokonce je dovolené zkombinovat zlato a stříbro. A to samé platí i pro jemné náramky.

Když nové trendy pro podzim a zimu 2017 shrneme do jedné věty, tak vládnou jemné a minimalistické prvky, které doslova žádají vrstvení, tedy jemný street styl.