Šperky vhodné na léto

Léto je období, které vám dovolí použít šperky, které byste si v jiném období nedaly. A pokud i dali, nikdo by je neviděl, takže by se jejich použití minulo účinkem a nikdo kromě vás by nevěděl, že je máte. Kromě toho může být jejich nošení pod oblečením nepříjemné a nepohodlné. Letní období ale dovoluje použítsi šperky, které mezi klasické šperky nepatří.


Ideální šperky na léto

V létě nejsme tak naobékaní jako v jiných měsících roku. Dává nám to příležitost nejen ukázat pěkně opálenou pokožku ale i možnost dát si šperky, po kterých byste se v zimě ani nepoohlédli.Takže popusťte uzdu své kreativity a ozdobte se od hlavy k patě.


Řetízky na nohu

Náramky jsou ideálním doplňkem každé ženy. Co ale řeknete na řetízek na nohu. Řetízek se jemně obepíná kolem vašeho kotníku a stejně dobře vypadá zda jste obuta v sandálech nebo v lodičkách.

Luxusní řetízek na nohu s krystaly je nepřehlédnutelným šperkem i na slavnostnější příležitosti. Pokud hledáte něco na pláž, nebo běžné nošení, můžete zkusit řetízek na nohu s květy.


Prsten na nohu

Pokud nosíte prsteny jistě jste již slyšeli io prstenech na nohu. Jednoduše je přichytíte o prst na noze a můžete směle jít kam chcete. V zimě v hrubých ponožkách a botách by vás jistě tlačili, ale v létě v sandálech prsten nebudete vůbec cítit. Navíc lesklé kamínky v prstenu určitě upoutají pozornost všech kolemjdoucích.

Při tomto tipu šperku ale nezapomínejte na pořádnou pedikúru. Hrubá kůže na patách nebo neupravené nehty určitě nevypadají dobře. Pokud si ale na pedikúru potrpíte můžete své nožky ozvláštnit šperky určenými na nohu.


Šperky nejen na pláž

Pokud se chystáte na dovolenou k moři, nebo ji budete trávit doma na koupališti šperky s tématikou moře budou jistě "in". Řetízky na nohu s hvězdicemi jsou ideální na letní večery. Sada náramku a náhrdelníku s mušlemi z vás zas udělá hvězdu každé letní párty. Dobře uděláte pokud sáhnete i po špercích s jinými letními motivy, jako například motýli, květiny, delfíni nebo hvězdice.

Na těchto stránkách čeká na vás velký výběr elegantních, luxusních, originálních a i nevšedních šperků vhodných nejen na letní období.