Vše, co jste kdy chtěli vědět o dočasném tetování

Nechat si udělat tetování může být pro mnohé z nás velkým snem, který se ale nikdy nevyplní. Ať už z důvodu, že nemáte rádi bolest, omdléváte při pohledu na jehlu nebo proto, že se bojíte oné nenávratnosti, která s trvalým tetováním přichází. O tom, že opravdu kvalitní tetování je zároveň i velmi finančně nákladné snad nebudeme ani psát.
Naštěstí jsme pro vás našli elegantní řešení, které vám touhu po sexy tetování splní – dočasné tetování! S tímto jednoduchým zázrakem se dosyta vyřádíte a navíc jej kdykoliv budete moci bez výčitek odstranit!


CO JE DOČASNÉ TETOVÁNÍ
Patříte-li mezi lidi, kteří mají rádi změny a nebojí se experimentovat, tak bude dočasné tetování přesně pro vás. Jak už název napovídá, nejedná se o permanentní záležitost, ale o radost na pár týdnů, kterou můžete dle libosti měnit. Hlavní předností nalepovacího tetování je totiž jeho variabilita a nekonečné množství vzorů od abstraktních obrazců po konkrétní témata (květiny, zvířata, tváře atd.).


APLIKACE DOČASNÉHO TETOVÁNÍ
Dočasné tetování se aplikuje pouze na suchou, čistou pokožku, která je zbavená veškeré mastnoty. Ideální je použití mýdlo, které pokožku přirozeně vysuší.
Vyberte si místo, které je hladké (bez chloupků nebo toto místo oholte).
V případě, že je tetovací ornament součástí archu, vystřihněte jej a sloupněte ochrannou fólii.
Tetovačku přitiskněte na vybrané místo.
Namočte houbičku nebo vatový tampon a přitiskněte jej na vnější stranu tetovacího symbolu na 60 – 120 vteřin. Dávejte pozor na to, aby bylo celé tetování navlhčené a papírek, na kterém tetování je jemně zprůhlednělo.
Následně chyťte papír a pomalu sloupněte. Poté nechte tetování přirozeně uschnout a až následně na něj přiložte oblečení.


ODSTRANĚNÍ DOČASNÉHO TETOVÁNÍ
Odstranění dočasného tetování je velmi snadné. Stačí, když si na vatový tampon nanesete olejíček a alkohol a během několika vteřin máte tetování pryč.


JAK SE O TETOVÁNÍ STARAT
Aplikované dočasné tetování vydrží kontakt se sladkou i slanou vodou a není problém se s ním sprchovat nebo koupat. Neměli byste ale zapomínat na to, že jej máte a sušit byste toto místo měli pouze jemně, bez drhnutí. Pokud chcete, aby vám tetování vydrželo co nejdéle, vyberte místo na těle, které není moc namáhané a netře se o něj oblečení.


TIP NA LÉTO!
Pokud se rozhodnete pro dočasné tetování v období léta, můžete s ním docílit dvojitého efektu. První nastane při jeho normální aplikaci, ale pokud se s ním budete pravidelně vystavovat sluníčku, opálíte tvar tetování na své kůži, čímž docílíte opravdu šmrncovního efektu! Doporučujeme jednoznačně vyzkoušet!