Boho styl je stále IN

Boho styl je stále IN. Jednoduchost a elegance v každém detailu

Určitě jste o něm slyšeli, ale možná přesně nevíte, co si pod pojmem boho styl představit. Jde o módní trend, který se drží už několik sezón a vychází z jednoduchosti a rozevlátosti. Tak trochu připomíná éru květinových dětí – hippies styl. Jde v podstatě o volné oblečení, ve kterém dominují světlé barvy a vzory doplněné o pestrou škálu doplňků v podobě šátků, výrazných brýlí a v neposlední řadě bižuterie. Barvám vévodí zemité, přírodní tóny.

 

Boho styl k létu zkrátka patří

Nejvíce se tato móda objevuje ve spojení s letními festivaly a venkovními akcemi. Často jej volí i lidé, kteří milují barvy a touží po změně. Navíc jej lze často poskládat z jednouchých kousků, které najdete doma. Například dlouhé rozevláté šaty nebo sukně, do vlasů dáte čelenku – ideálně zdobenou květinami, nebo šátek. A samozřejmě nezapomínejte na šperky. K boho stylu dokonale ladí klasická bižuterie, kterou lze libovolně střídat a kombinovat. Čti to třeba.

 

Na doplňcích záleží

A máme pro vás hned několik zajímavých tipů. Co třeba tento náhrdelník s přívěskem slona, jež působí velmi něžně a přirozeně? Navíc slon symbolizuje dlouhověkost, sílu, moc i štěstí. Pokud zvolíte letní oděv, nezapomínejte také zvýraznit krásu svých nohou. Vybrat můžete například tento dámský řetízek na nohu, jež hýří mnoha barvami a působí skutečně skvostně.

 

Dalším jedinečným doplňkem je náhrdelník, který symbolizuje „lapač snů“. Což je v poslední době obrovský hit.

Všechny tyto šperky mají jedno společné. Působí uvolněným dojmem, jsou vyrobené z přírodních materiálů (nebo tak alespoň působí) a svému majiteli zajistí originální design. A navíc jednoduché boho outfity doslova rozsvítí a oživí, což je hlavní účel.

Pokud vás boho styl zaujal, pak vězte, že si jej oblíbíte. Často jej volí i nevěsty na svou svatbu. I když je spojený zejména s létem, můžete jej využít prakticky kdykoliv. Stačí jen více zapojit fantazii a užívat si tu volnost a lehkost, kterou sebou přináší.