Chockery - Náhrdelníky, které dodají eleganci vašemu stylu

Chokerové náhrdelníky, známé také jako chokers, jsou to šperky, které vracejí náš pohled zpět do minulosti, do éry elegance a noblesy. Ale nejedná se pouze o módní výstřelek minulosti; chokery jsou zpět, aby definovaly současnou šperkařskou scénu svou jedinečnou kombinací historického nádechu a moderního stylu.

 


Co je choker náhrdelník?

Choker náhrdelníky jsou krátké, těsně obepínající náhrdelníky, které sedí těsně kolem krku. Tento styl se často využíval v 18. století jako symbol noblesy, a nyní se vrátil do módy s moderním nádechem. Jsou často vyrobeny z různých materiálů, včetně kovů, kůže, či perel, což znamená, že můžete snadno najít ten, který se hodí k vašemu osobnímu stylu.

 


Pro koho je choker náhrdelník?

Chokery jsou pro odvážné, pro ty, kteří chtějí vystoupit z davu a vyjádřit svou individualitu. Jsou vhodné pro různé příležitosti:

  1. Elegance na společenských akcích: chokery dodají sofistikovaný nádech na společenských událostech a večírcích.
  2. Stylový vzhled do kanceláře: Kombinujte choker s košilí a sako pro moderní a profesionální vzhled v práci.
  3. Módní výraz na koncertě: Na koncertě či hudebním festivalu přidá choker vašemu outfitu odvahu a originalitu.
  4. Romantická večeře ve dvojici: Pro romantický večer může být jemný choker zlatým hřebem vašeho outfitu.

 

Jak vybrat ten správný choker?

Při výběru chokeru se zaměřte na:

Materiál: Zvolte materiál, který se hodí k vaší pokožce a způsobu, jakým choker nosíte - kovové pro elegantní vzhled, kůže pro rebelantský nádech a perly pro romantiku.

Délka: Zvolte délku chokeru podle vaší krk, aby náhrdelník vynikal na správném místě.

Design: Existují chokery s různými designy, od jednoduchých až po zdobené kamínky či řetízky. Vyberte ten, který ladí s vaším osobním stylem.

 

 

chockery-blog

 

 

Různé materiály a styl chokerů:

Chokery jsou k dispozici v různých materiálech a stylech:

1. Kovové chokery: Kovové chokery dodávají vzhledu eleganci a noblesu. Zlaté, stříbrné nebo rose zlaté chokery jsou skvělým doplňkem ke společenským akcím.

2. Kůží chokery: Pro odvážné duše jsou kůží chokery perfektní. Jsou skvělým způsobem, jak přidat rebelantský nádech k outfitu.

3. Perlové chokery: Perlové chokery zase přinášejí do outfity jemnost a romantiku. Jsou skvělým výběrem pro svatební nebo večerní šaty.

4. Kombinované materiály: Některé chokery kombinují různé materiály jako kov s kůží nebo perly s řetízky, což vytváří unikátní a zajímavý vzhled.

 

 

Jak nosit chokery na různé příležitosti:

1. Společenské akce: Kovové nebo perlové chokery dodají eleganci večerním šatům. Vyhněte se příliš výrazným chokerům, pokud jsou šaty již zdobené kamínky.

2. Denní vzhled: Pro denní nošení zvolte subtilní kůží nebo tenké řetízkové chokery. Skvěle vypadají s tričky nebo šaty na ramínka.

3. Svatební šperky: Perlové chokery jsou klasickou volbou pro nevěstu. Dodají jejímu vzhledu něžnou krásu.

4. Street style: chokery skvěle doplňují i každodenní street style. Nosí se skvěle s džínami a košilí nebo dokonce s koženou bundou pro odvážnější vzhled.

 

 

Chokery jsou víc než jen šperkem; jsou výrazem vaší jedinečnosti a sebevědomí. Přidáním chokeru do svého šperkařského arzenálu se můžete přenést do éry elegance a doby, kdy se šperky staly symbolem noblesy. Nebojte se experimentovat a objevovat nové způsoby, jak chokery nosit, a najděte ten, který nejlépe vyjadřuje váš jedinečný styl.

 

Mohlo by vás zajímat:

Vhodné doplňky na párty a letní festivaly

Zlaté nemusí být všechno: Proč se zaměřit na stříbrné šperky

Co nesmí chybět ve vaší šperkovnici

 

Sledujte nás na Facebooku i Instagramu.