Co nesmí chybět ve vaší šperkovnici

Určitě máte ve svém šatníku oblečení, které nesmí chybět žádné ženě. Černé šaty, lodičky, halenka, kostým, kalhoty,... Věděli jste ale, že existují i ​​šperky, které ve vaší šperkovnici nemohou chybět?


Prsten
Vyberte si jednoduchý design prstenu, který bude vždycky in. Můžete sáhnout i po prstenu s barevným nebo průzračným drahokamem či kamínkem. Můžete si vybrat kámen podle svého znamení nebo podle oblíbené barvy.

 

3-nemuzou-chybet-prsteny


Náhrdelník (řetízek)
V minulosti byl povinnou výbavou šperkovnic každé jedné ženy perlový náhrdelník. Perly jsou klasika, která nikdy nevyjde z módy. Pokud náhrdelník z perel nechcete jistě sáhněte po přívěsku z perly. Je to výborný doplněk ke každému outfitu.
Zlaté nebo stříbrné řetízky jsou výborným doplňkem, který pozvedne vaši ženskost. V současnosti jsou sice populární tlusté masivní náhrdelníky, ale pokud si vyberete jemnější řetízek budete jej moci nosit pořád, bez ohledu na módu. Další výhodou jemnějšího řetízku je možnost dokoupit k němu různé přívěsky, které jí dají vždy nový vzhled. Dejte ale pozor aby z materiálu, ze kterého je řetízek byl i přívěsek.

4-nemuzou-chybet-nahrdelniky


Náramek
Designové náramky upoutají pozornost a dodají vám šmrnc. Náramky s přívěsky nebo kožené náramky jsou vhodné pro konkrétní příležitosti. Pokud ale chcete náramek, který si můžete dát do práce, na schůzku s přáteli nebo k letním šatům nejlepší volbou jsou klasické řetízkové náramky.
Zajímavým doplňkem jsou malé řetízky na nohu. Tento šperk je jen doplňkový, který není třeba mít v povinné výbavě. Pokud ale chcete v létě zaujmout, sáhněte po řetízcích na nohu.


Náušnice
Posledním šperkem, který by vám neměl chybět jsou náušnice. V tomto případě ale potřebujete náušnic víc než jeden pár.

  • napichovací náušnice – jsou ideální pro každodenní běžné nošení. Můžete si vybrat také náušnice s kamínkem.
  • visící náušnice – výraznější visící náušnice využijete při slavnostnějších příležitostech. Pokud ale zvolíte jemnější typ visacích náušnic, můžete je nosit i do práce.
  • kulaté náušnice – pokud nemáte rádi visící náušnice sáhněte po kulatých. V závislosti na velikosti jsou vhodné buď pro běžné nošení nebo formálnější příležitosti.