Dejte si pozor na tyto mýty o bižuterii

Dejte si pozor na tyto mýty o bižuterii


Šperky mohou být zhotoveny z drahých kovů a drahokamů ale i levnějšího materiálu s barevnými kamínky. Rozdíl v nich spatříte hlavně v ceně. Kdyby se vám dostaly do rukou dva stejné šperky, jeden ze zlata a druhý pozlacený rozdíl byste nespatřili. Jelikož je ale bižuterie cenově dostupnější těší se na celém světě velké oblibě. Můžete se ale setkat is mýty, které se o bižuterii šíří.

Bižuterie není dost noblesní

Každý jeden šperk je elegantní a noblesní pokud jej nosíte správně a umíte ho vhodně zkombinovat s oblečením. Mezi bižuterií najdete neobvyklé a také výrazné kousky, které ve špercích z drahých kovů nejsou. Chcete-li svůj životní styl vyjádřit šperkem, určitě najdete vhodné kousky právě v bižuterii. Šperky ve stylu etno, gothic nebo retro, ať už hledáte jakýkoli styl najdete jej v bižuterii.

 

nepravdy-o-bizuterii

 

Bižuterie je levná

Ano, bižuterie je levnější, ale není levná. Jeden náhrdelník s perlami vás může stát 15 ale i 50 euro. Cena záleží na zpracování, důrazu na detail a důkladnosti zpracování. Stále ale jde o levnější šperky. Z toho důvodu si můžete dovolit ke každému outfitu jiný styl náušnic, můžete kráčet s dobou a mít moderní šperky každou sezónu.

U zlatých šperků se vám toto nestane. Nekoupíte si mohutný zlatý náramek jen proto, že letos jsou v módě a příští rok sáhnete zas po jiném. S bižuterií si toto můžete dovolit. Mezi šperky z bižuterie naleznete také šperky ze stříbra, které se považuje za drahý kov. Zirkony, perly či krystaly (i barevné), které se v bižuterii používají, se řadí mezi drahé kameny. I když se nejedná o diamanty či rubíny jde o kameny, které mají jedinečný lesk a jiskru.

 

Bižuterie je pro děti

Ne, bižuterie není jen pro děti. Dámy sahají po elegantních sadách šperků z bižuterie, když se chystají na plesy nebo slavnostní události. Různé přívěsky se zvířátky, náramky s mušlemi, ozdoby do vlasů s perlami či tematické a barevné brože jsou kousky, které ozvláštní každý outfit.

Pokud hledáte kreativní, moderní a nápadné šperky v bižuterii, si přijdete na své. Vyjádřete svou osobnost, podtrhněte svoji individualitu a ukažte světu svůj styl. Podaří se vám to právě s bižuterií.

 

Mohlo by se hodit:

Hvězda na svatbě! Tyto šperky vám pomohou toho dosáhnout

Trendy na jaro - léto 2022

 Jak skladovat šperky

 

Máte dotaz?

Zajímá vás více informací k nabízeným produktům a nákupu na e-shopu? Napište nám na e-mail info@bizuterie-top.cz, vždy rádi a nápomocně odpovíme, abyste si u nás vybrali skvěle padnoucí šperk. Napsat nám můžete také na chatu.

Sledujte náš Facebook.