Hvězda na svatbě! Tyto šperky vám pomohou toho dosáhnout

Hvězda na svatbě! Tyto šperky vám pomohou toho dosáhnout

Každá nevěsta chce během svého dne D vypadat skvěle. Ale dokonalé šaty, dokonalé lodičky a dokonalý účes nejsou všechno. Doplňky a vhodně zvolené šperky dodají celkovému outfitu ten správný šmrnc. Jaké šperky vybrat na svatbu?


Ozdoby do vlasů

Ať už máte ve svatební den dlouhé nebo krátké vlasy, rozhodně byste měli sáhnout po ozdobách do vlasů. Tyto ozdoby vám nejen pomohou udržet účes, ale jsou také skvělým doplňkem. V závislosti na šatech a špercích, které budete mít na sobě, můžete zvolit různé typy ozdob do vlasů. Květinové čelenky, sponky s květinami, spony do vlasů s perlami nebo květinami či hřebeny do vlasů mohou ozdobit váš účes, ale také umně zachytit závoj.

 

svatdobne-doplnky-2

 

Dáváte přednost retro stylu? Pak sáhněte po ozdobách do vlasů v retro stylu. Pozlacené nebo stříbrné čelenky či korunky s kubickými zirkony, krystaly nebo barevnými kamínky dodají eleganci a rafinovanost každé nevěstě.

Květinové girlandy jsou v současné době velmi oblíbené. Nevěsty po nich sahají stále častěji, protože vypadají elegantně, romanticky a exkluzivně.

 

svatdobne-doplnky-3


Svatební sady

Sady šperků mají několik výhod. Nejčastěji se v jedné sadě nachází prsten, náhrdelník a náušnice. Není však neobvyklé, že sada obsahuje více šperků nebo jen dva kusy. Další výhodou souprav šperků je skutečnost, že všechny šperky v ní dokonale ladí. Nemusíte nosit všechny šperky ze sady najednou. Na ples si klidně vezměte jen náhrdelník a náušnice, nebo si na slavnostní událost vezměte jen náušnice.

Součástí svatebních souprav bývají také korunky nebo čelenky. Stačí si vybrat vhodný styl šperků a pořídit si celou sadu. O své svatební šperky budete mít hned postaráno. Sady svatebních šperků mohou být elegantní, romantické, luxusní, ale také hravé, barevné a veselé.


Svatební pás

Pokud jste dali přednost jednoduchým bílým šatům, můžete je jemně ozvláštnit svatebním páskem. Můžete si vybrat z elegantních opasků s kamínky nebo luxusních opasků s výraznějším zdobením.