Trendy na jaro - léto 2022

Trendy na jaroe - léto 2022


Rok 2022 se nese ve znamení velkých a robustních šperků. Jinak tomu nebude ani na jaře a léto. Příroda se po dlouhém zimním spánku probouzí, vše začíná kvést a hrát spoustou barev. Přesně tento styl bude i ve špercích – barevné a veselé šperky, odrážející rozkvetlou přírodu. Nezapomeňte ani na šperky z přírodních materiálů jako přírodní kamínky, drahokamy nebo kožené náramky.

 

Barevné kameny

Materiál, ze kterého se dělají šperky má buď stříbrnou nebo zlatou barvu. Oživit ji můžete barevnými kameny. V tomto směru jsou bezbarvé diamanty ze hry ven. Sáhnout můžete po špercích se zeleným achátem, modrým opálem, fialovým topazem či jiným barevným drahokamem.
Výborným doplňkem jsou také šperky, které obsahují více barevných kamenů nebo šperky s květinovým vzorem. A jelikož je v módě maximalismus a mohutnější šperky můžete sáhnout i po prstenech nebo jiných špercích s jedním větším nebo více většími kameny.

 

Přírodní kámen

Šperky z přírodních kamenů působí jemně a přirozeně. Pokud si vyberete náramek z přírodních kamínků nebo přívěsek určitě neuděláte špatně. V tomto směru si na své přijdou i pánové. Jedinečné kožené náramky doplněné přírodními kamínky v zemitých barvách budou toto jaro a také léto v kurzu.

 

Perly

Perly jsou nestárnoucí klasikou, která bude v módě vždy. Přírodní perly jsou jediným drahokamem, který vzniká v živočichovi. Dodávají šperkům jedinečnost a luxus. Díky svým jemným pastelovým barvám jsou ideálním doplňkem každého outfitu. Hitem letošního roku budou perly ve zlatě, ale pokud dáváte přednost stříbrným šperkům můžete sáhnout i po nich.
Mezi perlovými šperky naleznete kousky vhodné k nošení v běžný den, ale také luxusní perlové šperky, nebo celé sady perlových šperků vhodné pro slavnostnější příležitosti.


Trendy pro jaro a léto 2022 v oblasti šperků se budou nést v barevných tónech, lehkosti a originalitě. Nebojte se nosit šperky s barevnými kameny či sáhnout po pastelových barvách perel.