Jaké šperky vybrat na ples?

Ples je velkou slavnostní událostí a je důležité, abyste vypadali co nejlépe. Ale vzhledem k tomu, že je na trhu k dispozici tolik šatů, bot a doplňků, může být těžké zjistit, jaké šperky budou na plese vypadat nejlépe. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o tipy, jak vybrat ty správné šperky na ples - a ukážeme vám několik nápadů, které podle nás určitě zaujmou.

 

Vyberte si šperky, které doplní váš účes a šaty, a budete skutečnou královnou plesu

Prvním krokem je výběr účesu, který se hodí k vašim šatům. Šperky, které si vezmete na sebe, by měly doplňovat váš účes a šaty. Pokud chcete vypadat zdrženlivěji, zvolte šperky odpovídající tématu plesu.

Šperky by měly zvýrazňovat vaše rysy. Pokud máte například velké čelo, zvolte účes a šperky, které od něj odvedou pozornost. Pokud máte oválný obličej, zvolte šperky, které doplní vaše rysy tak, aby působily výrazněji, než ve skutečnosti jsou.

 

Šperky, které můžete použít:

Šperky, které si vezmete na sebe, by měly doplňovat váš účes a šaty.

 

Zvolte náušnice, které budou ladit s vašimi vlasy

Pokud máte tmavé vlasy, vyberte si náušnice se spoustou třpytek. Pokud však máte světlé vlasy, vyberte zajímavý tvar nebo délku náušnic.

Vyhněte se nošení velkých lustrových náušnic, protože jsou na ples příliš těžké. Pokud chcete něco elegantního a třpytivého zároveň, zvolte raději náušnice klipsy nebo kapky.

 

Šperky, které si vezmete na sebe, by měly doplňovat váš účes a šaty

Pokud chcete vypadat zdrženlivěji, zvolte šperky odpovídající tématu plesu. Nakonec nezapomeňte vybrat šperky, které se hodí k vašemu smyslu pro styl a ke stylu vašeho partnera!

Díky těmto tipům můžete být nejlépe oblečenou dívkou na plese.

 

 

Mohlo by se hodit:

Hvězda na svatbě! Tyto šperky vám pomohou toho dosáhnout

 Jak skladovat šperky

 

Máte dotaz?

Zajímá vás více informací k nabízeným produktům a nákupu na e-shopu? Napište nám na e-mail info@bizuterie-top.cz, vždy rádi a nápomocně odpovíme, abyste si u nás vybrali skvěle padnoucí šperk. Napsat nám můžete také na chatu.

Sledujte náš Facebook.