Jaké šperky se budou nosit v roce 2023?

Pokud jde o šperky, budoucnost lze jen těžko předvídat. Možná jsme schopni rozpoznat trendy na několik měsíců dopředu, ale pak už je výběr na každém - a možností je tolik! Přesto jsme se pokusili předpovědět, jaké šperky se budou nosit v roce 2023. Dva hlavní trendy roku 2023 jsou tady:

Devadesátá léta jsou opět in

Z nějakého důvodu jsou lidé posedlí trendy ve špercích z 90. let. Vlastně se domníváme, že to může být ze stejného důvodu, proč lidé rádi nosí kombinézy a myslí na dinosaury: protože si nepamatují, co se tehdy dělo, a tak jim to všechno připadá znovu nové! Ale pokud jste v těch letech žili (a i kdyby ne), vězte, že šperky ve stylu 90. let už nejsou jen pro 90. léta! Jsou naprosto aktuální nyní a budou i v roce 2023.

 

sperky-pro-rok-2023

 

Šperky budou mnohem barevnější

Možná vás překvapí, že barevnost není úplně nový trend. Ve skutečnosti trvá už léta! Můžeme však očekávat, že bude pokračovat i v roce 2023.

Důvod?

  • Díky nošení barevných šperků se budete v každodenním životě cítit pozitivněji a sebevědoměji.
  • Díky nošení jasných barev se vám zlepší nálada a zlepší se i to, jak vás vnímají ostatní lidé, takže je pravděpodobnější, že s vámi budou také pozitivně komunikovat!

 

Výsledek: okamžitá výhra pro všechny, která udělá radost všem!

Nošení barevných šperků samozřejmě není jen o dobrém pocitu. Jde také o to, abyste dobře vypadali. Správně barevně sladěné šperky dají vyniknout vašemu oblečení a zvýrazní vaše nejlepší vlastnosti. Šperky jsou skvělým způsobem, jak doplnit jakýkoli outfit, aniž byste o tom museli dlouho přemýšlet. Pokud si nejste jisti tím, zda barvy dokážete zkombinovat, pak doporučujeme sáhnout po setech nebo sadách šperků a k nim jen zvolit vhodný outfit.

Barevnost se projeví hlavně u těchto doplňků:

Dnešní trendy v oblasti šperků jsou předzvěstí toho, co přijde. Je to vidět na barvách a materiálech, které se používají, stejně jako na tvarech a stylech. Zítra se určtě v designu objeví více barev, což je dobrá zpráva pro všechny, kteří mají rádi odvážné kousky!

 


Mohlo by se vám hodit:

Máte dotaz? 

Zajímá vás více informací ke šperkům a nákupu na e-shopu? Napište nám na e-mail na info@bizuterie-top.cz vždy rádi a nápomocně odpovíme, abyste si u nás vybrali skvěle padnoucí šperky k vašemu outfitu.