Elegantní Inspirace: Kde a jak nosit fascinátory

Fascinátory, ty krásné a nápadité kloboučky bez kruhu, jsou jednou z nejlepších cest, jak okamžitě přidat eleganci a šmrnc každému outfitu. Původně oblíbené na britských dostizích, dnes jsou fascinátory symbolem módního vkusu a nápaditosti. Ale kde a jak je nosit? Tady je pár inspirací:

 

1. Svatební slavnosti:

Svatba je časem, kdy fascinátor může být vaším nejlepším přítelem. Malý a výrazný fascinátor dokáže zdůraznit vaši nádheru a dodat vám elegantní a sofistikovaný vzhled. Vyberte si fascinátor, který ladí s barvou vašeho šatu a pohrávejte si s různými tvary a velikostmi.

 

2. Koktejlové párty:

Pokud máte před sebou večer plný zábavy a tance, může být koktejlový fascinátor tím pravým doplňkem. Lehký a hravý design může dodat vášmu outfitu nádech zábavy a extravagance.

 

3. Denní elegance:

Myslíte si, že fascinátory jsou pouze pro speciální příležitosti? Myslíte špatně! Vhodný fascinátor můžete nosit i během denních výletů nebo nákupů. Dává vášmu každodennímu vzhledu nádech elegance a individuality.

 

jak-a-kam-nosit-fascinatory

 

4. Dostihy:

Pokud jste návštěvníkem dostihových akcí, fascinátor je téměř povinností. Sázkařské události jsou tradičním místem, kde se fascinátory nosí. Mějte na paměti předpisy a doporučení pro každou z těchto akcí.

 

5. Večerní gala:

Pokud se chystáte na večerní galavečer nebo jinou společenskou akci, velké fascinátory zdobené perlami, kameny nebo třpytkami budou skvělou volbou. Užijte si všechny oči, které budou upřeny právě na vás.

 

6. Vzor a barvy:

Nemějte strach experimentovat s různými tvary, barvami a vzory fascinátorů. Můžete je sladit s barvou šatů, nebo naopak, vytvořit kontrastní efekt. Vyjádřete svou osobnost a vkus prostřednictvím těchto malých kousků umění.

 

7. Jak je Nosit:

Fascinátory se nosí na boku hlavy, přichycené na sponkou nebo do vlasů. Můžete je nosit na levé nebo pravé straně, nebo přímo uprostřed, podle vaší preference. Ujistěte se, že jsou pevně připevněny, aby zůstaly na místě.

 

8. Sebejistota je klíč:

Nosit fascinátor je záležitostí sebejistoty. Mějte se rády a věřte ve svůj výběr. Když budete nosit fascinátor s grácií a sebevědomím, budete vypadat ohromně.

Fascinátory jsou kouzelnými doplňky, které mohou zcela proměnit váš vzhled. Nezáleží na tom, zdali jdete na svatbu, koktejlovou párty nebo jen chcete zvýraznit svůj každodenní styl, fascinátor je vždy tím pravým kouskem. Zkuste několik různých stylů a uvidíte, jaký rozdíl může tato malá ozdoba udělat.

 

Mohlo by vás zajímat:

Vhodné doplňky na párty a letní festivaly

Zlaté nemusí být všechno: Proč se zaměřit na stříbrné šperky

Co nesmí chybět ve vaší šperkovnici

 

Sledujte nás na Facebooku i Instagramu.