Tipy na Vánoce aneb 5 luxusních souprav, které podtrhnou kouzlo každé ženy

Ranní mrazíky, pára od úst a šály, které zakrývají skoro celý obličej – přesně tak vypadá aktuálně podzim, který se usadil v naší krajině a pomalými kroky ustupuje zimě. Ta sice na svůj velkolepý příchod ještě čeká, ale mnoho z nás se už pomalu poohlíží po pěkných věcech, z kterých by se za chvíli mohly stát krásné vánoční dárky.

Pokud mezi „předvánoční hledače“ patříte i vy a chcete pro své blízké najít něco jedinečného, co přetrvá a vytvoří nezapomenutelnou vzpomínku, tak jste tady správně. Dnes jsme pro vás totiž nachystaly pět luxusních souprav, které nejen ženu ozdobí, ale navíc podtrhnou její jedinečnou osobnost.

Exkluzivní souprava KVĚT - bílé pozlacení

 

PRO MLADOU SLEČNU

Mladé slečny jsou okouzlující ženská stvoření, která vás mrknutím jednoho oka přenesou do krajiny kouzel a nekonečných možností. Jejich šperky by měly být decentní, a přitom půvabné, aby podtrhly křehkost, ale zároveň symbolizovaly ohromující vnitřní sílou, kterou v sobě všechny ženy nosí.

Dámská souprava KAPKA S PERLOU - bílé pozlacení

 

PRO LEDOVOU KRÁSKU

Ledové krásky jsou specifickým druhem žen, které milují studené barvy (nejen šperků, ale i oblečení) a svůj nejhřejivější poklad si nesou v sobě, ve svém srdci. Takové ženy potěší zejména jemné šperky s perlou, které symbolizují onu skrytou, ale o to cennější, láskyplnost ledových krásek.

Luxusní souprava LUXURY FLOWER - bílé pozlacení

 

PRO ZLATOVLÁSKU

Zlatovlásky jsou rozzářené ženy, které svou přirozenou osobností prozáří i ten nejtemnější kout místnosti. Krásně je doplňují třpytivé šperky v barvách léta, s kterými svou slunečnou osobnost rozvinou na maximum.

Dámská souprava BUTTERFLY - pozlacená

PRO ELEGANTNÍ DÁMU

Elegantní dámy moc dobře ví, co se jim líbí a co ne. Jejich názor je ustálený a módní styl daný. Chcete-li takové ženské osobnosti udělat radost, podívejte se po něčem luxusním, co bude odpovídat její moudrosti a uvědomělé kráse.

Souprava s přívěskem KOLO - červená

 

PRO NESPOUTANOU ŽENU

Divoké – nespoutané ženy jsou hravé a zábavné společnice, které věří ve spojení s přírodou a velmi rády se obklopují zemitými odstíny a přírodními materiály. Divoká žena bude mít radost, pokud se na jejím šperku objeví drahé kameny v kombinaci s kovem a kůží.