Plesová sezóna 2020

Jakmile skončí silvestrovské oslavy, s příchodem nového roku se začínají otevírat dveře překrásných sálů určených pro pořádání plesů. A to je velká výzva nejen pro muže, ale především pro ženy. Plesová sezóna 2020 je v plném proudu a právě k plesu bezpodmínečně patří nádherné šaty, k tomu vkusně zvolené boty i kabelka a zejména elegantní, originální i extravagantní šperky. A právě se správně zvolenými šperky můžete být královnou parketu. Nemusí jít hned o brilianty, v poslední době je úžasná i bižuterie.

Plesové štrasové šperky

Jakmile budete mít zvolené šaty, které vás budou provázet na protančených nocích, nastává ten správný čas začít si vybírat šperky. K plesovým šatům vybírejte šperky blýskavé, ideální jsou štrasové šperky. V současné době je najdete v nepřeberném množství tvarů a barev. A pokud nevíte, jak je hledat, poradíme vám. Pro plesové šaty se často chodí do půjčoven svatebních salonů, kde zdaleka nemají jen bílé šaty na prodlouženou, ale i barevné, dlouhé, večerní šaty. Stejně tak je to i se šperky, které hledáte v eshopech. Pokud zvolíte bižuterii, volte tu, která je upravena povrchovou úpravou v podobě postříbření, pozlacení nebo z nerezové oceli. Vyhnete se tak alergickým reakcím. Hledejte svatební soupravy, které přináší módní a originální šperky, které jsou k plesovým šatům jako stvořené.

Výběr vhodných šperků

Jakmile si vyberete náušnice sladěné s náhrdelníkem, je třeba je doplnit ještě o náramek a prsten. Vysoce důležitý je také plesový účes, do kterého potřebujete ty správné ozdoby do vlasů. Zaměřte se při hledání opět na svatební hřebeny, svatební vlásenky, čelenky, korunky, svatební ozdoby a spony. Pokud jste si zvolili zdobené šaty s flitry, je vhodnější sáhnout po jednodušších špercích. Bude vám tak stačit náhrdelník s jemným zdobením doplněný delšími náušnicemi ve stejném stylu. U šatů splývavého střihu klidně zvolte šperky výrazné a velké. Můžete si pořídit i výraznější prsten. Volte vždy raději soupravy šperků, aby k sobě ladily a vzájemně se doplňovaly. U štrasů máte tu výhodu, že je lze vzájemně velmi dobře kombinovat.