Trendy ve špercích v roce 2022

2022

 

Trendy ve špercích v roce 2022


Móda se každý rok mění a týká se to nejen oblečení a obuvi, ale i šperků. Co se bude nosit a co byste měli mít ve své šperkovnici, abyste byli in?


Vedle klasických šperků, které má jistě každá žena, je dobré dát si občas něco, co jde s dobou a právě se nosí. V loňském roce hlásily návrat robustní šperky. Větší a tlustší řetízky, mohutnější prsteny nebo náramky. V tomto směru se styl šperků podstatně měnit nebude. Pokud jste si je nesehnali loni jistě byste s jejich koupí váhat neměli. Minimálně jeden větší kousek byste jistě měli mít.


Náušnice

Náušnice se stanou v roce 2022 top šperkem. Měli byste vsadit na delší visící náušnice, které budou nepřehlédnutelné. Čím déle nebo mohutnější náušnice tím lépe.
Pokud se řadíte k odvážnějším dámám můžete vsadit na asymetrii. Zatímco jedna náušnice bude delší, druhou zvolte kratší nebo úplně malou. Zda budou mít jednotný design nebo rozdílný záleží jen na vás.


Řetízky, náhrdelníky

Pokud máte jeden náhrdelník či řetízek s velkýma očky úplně vám postačí. Pokud ne dejte si tenčích řetízků víc. Hitem číslo jedna v oblasti řetízků budou řetízky doplněny různými písmenky, nápisy, dopisy, květinami či srdíčky. Nemusíte se ani obávat řetízků nebo přívěsků s barevnými kameny. Vyberte si kterou chcete, vždy budete in. I takový řetízek doplňte dalšími řetízky.
Perly jsou nestárnoucí klasika, která bude v módě pořád. Pokud nejste na perlové náhrdelníky, které budou mimochodem vrcholem elegance pořiďte si alespoň přívěsky s perlami, které dodají kus luxusu každému outfitu.


Prsteny


Stejně jako u jiných šperků i zde platí čím robustnější tím lepší. Mohutnější prsteny v různých tvarech a provedeních budou v roce 2022 zdobit ruku nejedné ženy. Dobré je je-li prsten zdoben barevným kamenem nebo má atraktivní design. Pokud robustní prsteny neradi nosíte, sáhněte po více prstenech v podobném designu, které noste na více prstech.