Ozdoby do vlasů vhodné pro plesovou sezónu ale i mimo ni

ozdoby-na-ples

 

Ozdoby do vlasů vhodné pro plesovou sezónu ale i mimo ni

Symbolem plesové sezóny jsou nejen plesové masky na obličej, ale také perfektní róby a dokonalé účesy. Zatímco perfektní plesové šaty vám ušije krejčí my vám umíme pomoci s maskou a také účesem.


Plesové masky

Plesové masky jsou povinné jen na některých typech plesů. To, jestli je ples v maskách naleznete na pozvánce. Pokud se na pozvánce neuvádí, že si máte přinést masku tak žádnou nenoste.
Vybrat si můžete z masek akčních komiksových hrdinů, ale najdete zde také decentní a elegantní masky vhodné pro dámy i pány.


Ozdoby do vlasů na ples i běžné nošení

Vlasy jsou korunou krásy každé ženy a platí to jak v běžný den, tak i během plesové sezóny. Zářivé, lesklé a třpytivé ozdoby do vlasů mohou podtrhnout každý jeden účes. Ať už máte dlouhé nebo krátké vlasy můžete při vytváření účesu použít ozdoby, které jej nejen udrží ale také ozvláštní.
Pravdou je, že většinu šperků, které jsou vhodné pro ples mimo plesovou sezónu, nevyužijete. Výjimkou ale mohou být ozdoby do vlasů. V závislosti na tom, po jaké ozdobě do vlasů sáhnete, nemusí s koncem plesové sezóny nutně skončit i její používání.


Květinové ozdoby do vlasů

Veselé barevné ozdoby do vlasů můžete zkombinovat s barevnou plesovou róbou. Výborným řešením pro tento případ je ozdoba s květinovým motivem. Čelenky do vlasů s květinovým motivem vám mohou dodat nádech romantiky nejen na plese, ale i v běžném dni. Čelenka s květinami je obzvlášť vhodná pro letní dny k tenkým vzdušným šatům. Nemusíte zůstat ale jen u čelenek. Květinové motivy najdete také na sponkách, vlásenkách nebo ozdobných hřebenech do vlasů.
Stejně dobře vám poslouží i různé ozdobné gumičky, s jejichž pomocí si můžete delší vlasy sepnout do úhledného ohonu. Tento účes je perfektní, pokud se chystáte na ples a nevíte co s vlasy a zároveň praktický na běžné nošení. Rozhodně jím nic nezkazíte. Elegantní gumička s kamínky, nebo gumička s perlami jsou ideální ozdoby jak na plesový účes tak i na běžné nošení.


Luxusní ozdoby do vlasů

Pokud jste si na ples pořídili okázalé, lesklé šperky se spoustou třpytivých kamínků pravděpodobně nejsou vhodné pro každodenní nošení. Rozhodně je ale nemusíte skrýt do další plesové sezóny. Luxusní korunky a čelenky, případně celé sady elegantních šperků si můžete dát také na významnější oslavy během roku jako jsou svatby, honosnější večírky či oslavy narozenin.