Tipy na dárky k MDŽ

Tipy na dárky k MDŽ

Mezinárodní den žen je přede dveřmi a vy stále přemýšlíte nad vhodným dárkem? Nevíte čím byste potěšila svou přítelkyni, manželku nebo mámu? Pokud neradi kupujete dárky pro ženy jen z důvodu, že se netrefíte do jejich vkusu máme pro vás jedno řešení. Rozhodně nic nezkazíte šperkem. Šperky jsou ideálním dárkem pro ženy všech věkových kategorií. Takže po jakých špercích se jako dárcích na MDŽ ohlédnout?


Vzácné kovy versus bižuterie

Zlato či platina jsou vzácné a drahé kovy, ze kterých se šperky vyrábějí běžně. I když se jedná o opravdu drahé kousky mají jednu nevýhodu. Po čase vyjdou z módy a ať je šperk jakkoli drahý zůstane zapomenut ve šperkovnici. Dobrou volbou je proto sáhnout po bižuterií, ve které najdete i opravdu luxusní a elegantní šperky i šperky vhodné pro běžné každodenní nošení. Klidně můžete tak sáhnout nejen po jednom kuse, ale i po celé sadě šperků, kterou ocení každá žena.


Moderní šperky

Letos se nosí robustní šperky. Dlouhé visící náušnice, náhrdelníky s většími očky, tlusté prsteny či masivní náramky. Tento typ šperků je vhodným dárkem pro mladší dámy.Pokud znáte oblíbenou barvu osoby, kterou chcete obdarovat, můžete vybrat šperky s barevnými kamínky. Pokud znáte i preferovanou barvu materiálu, můžete se ohlédnout po pozlacených špercích, nebo vybrat šperky ze stříbra.


Decentní šperky

Ne každé ženě se líbí nápadné šperky. Pokud je to případ i vaší partnerky, můžete se ohlédnout po jemných řetízcích, decentních náušnicích či tenčích náramcích. Z velkého výběru stříbrných nebo pozlacených šperků si jistě vyberete. Zajímavý šperkem bude určitě brož. I když si možná myslíte, že je vhodným dárkem pro starší ženy mýlíte se. Moderní, veselé a hravé vzory brož jsou ideálním doplňkem k saku, šálě nebo kabátu.

 

Chirurgická ocel

Šperky z chirurgické oceli jsou stále ve světě velmi oblíbené. Bohatou nabídku šperků z chirurgické oceli naleznete také u nás. Výhodou tohoto kovu je fakt, že je hypoalergenní, takže je vhodný i pro ženy, které trápí alergie.

 

A nezapomeňte šperk i zabalit. Vyberte si vhodnou krabičku. Barvu necháme na vás. A jak velkou? Je vhodné pokud se šperk v krabičce může zaskvět v plné kráse. Kupujete-li prsten stačí menší krabička, pokud se ale rozhodnete pro náramek nebo řetízek vyberte si krabičku větší, kde se může klenot předvést v celé své kráse.

 

3