Tipy na dárky pro muže

Jaké koupit dárky i pro ty největší oříšky – muže? Pokud se vám nechce kupovat svůdné noční prádlo nebo celoroční předplatné na hokej/fotbal, mohli byste zkusit zariskovat a sáhnout po něčem, co vaše mužská polovička rozhodně čekat nebude – módní doplňky! A když píšeme módní, myslíme tím trendy kousky, za které by se nestyděla žádná fashion celebrita.

 

PÁNSKÉ NÁRAMKY

Kožený náramek

Kožené doplňky jsou symbolem svobody a nespoutaného dobrodružství. Jelikož se jedná o přírodní materiál, krásně se nosí a nevadí ani citlivější pokožce. V koženém náramku si váš muž bude připadat jako Bůh nebo oblíbený akční hrdina ve stylu India Jonese.

V rámci koženého náramku ale nemusíte zůstat pouze u něj – doplňte módní šperk o pozvánku na akční film nebo zorganizujte výlet v opravdové divočině.

 

Náramek z lávových kamenů

Doplňky vytvořené z lávových kamenů v sobě nesou drsnou mužskou energii plnou síly a spalující vášně. Náramky tohoto typu se proto hodí pro silné osobnosti, které si dobře uvědomují své cíle a nebojí se za nimi vykročit vpřed. Muž nosící doplňky z lávových kamenů je sebevědomí a rázný, nikoli však bezcitný.

Lávové kameny navíc působí uklidňujícím dojmem a v některých kulturách se používají jako ochranné amulety.Dárek založený na náramku z lávových kamenů můžete doplnit o parfém nebo wellness pobyt pro dvě osoby.

 

PÁNSKÉ NÁHRDELNÍKY

PÁNSKÝ NÁHRDELNÍK SE STYLOVÝM PŘÍVĚSKEM

Znát svůj partnerský protějšek se všemi klady i zápory, a přesto jej celým srdcem milovat, tomu se říká opravdová láska. A co vy? Znáte svého muže? Víte, co má rád a na čem mu záleží? Miluje sport, bojová umění nebo rychlá auta? Dejte mu najevo, že ho vnímáte a pořiďte mu náhrdelník s přívěskem jeho oblíbené aktivity.

Kreativitě se meze nekladou a náhrdelník může být skvělým základem pro něco většího. Pořiďte mu například nové boxerské rukavice, oblíbený model auta/motorky nebo zařiďte pobyt na horách. Náhrdelník s přívěskem se tak stane nejen upomínkou jeho milovaného koníčku, ale i zážitku, který mu spolu s ním zprostředkujete.

 

PÁNSKÝ NÁHRDELNÍK S VĚNOVÁNÍM

Najít způsob, jak druhému poděkovat je někdy pekelně těžké, obzvlášť tehdy, když nemůžeme najít správná slova. V takovém případě chceme najít něco, co bude mluvit za nás a náhrdelník s nápisem, může být skvělou variantou.

Stříbrné pánské náhrdelníky jsou vyrobeny tak, aby je každý muž mohl nosit s řádně vztyčenou hlavou. A jelikož se jedná o nadčasový materiál, který nikdy nevyjde z módy, mohou jej nosit mladší i vyzrálejší generace.

Pokud se rozhodnete svému milému věnovat náhrdelník s nápisem, mohli byste mu k tomu věnovat i luxusní romantickou večeři, která dokonale dotvoří celkově láskyplnou atmosféru.